vrijdag 12 maart 2021

13 maart 2021

De ochtend gebruikt om een taart te bakken. Heel eenvoudig, er lagen een paar peren die op moesten, maar niet lekker waren om zo te eten en een rol brisee in de koelkast die bijna over de datum was. Een recept uit het boek Chateaukoken van Ilja Gort. Gemakkelijk, maar o zo lekker! Ook uit een pak toetjes gemaakt, vanilleflan met caramel. Ook lekker. Daarna de inbouwkasten boven geschilderd. Geluncht. 's Middags boodschappen gedaan in Cercy la Tour. Eerst naar de Bi1 daar, omdat ze daar meer keuze hebben en ik wat speciale ingrediënten nodig had om 2 recepten uit te proberen en ik wilde een gietijzeren pan hebben, die erg fijn is om bepaalde gerechten zoals bv. Boeuf bourguignon klaar te maken. Helaas hadden ze die daar niet. Daarom naar Décize gegaan. Bij de 1e winkel daar hadden ze deze ook niet, maar bij LeClerc gelukkig wel en niet heel duur. 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten